Frank Lammers en Tom Waes over het schietincident in Amerika: “Wij snappen er niks van”

0
Frank Lammers en Tom Waes over het schietincident in Amerika: “Wij snappen er niks van”
Foto: VIER

21 november staat zonder twijfel al rood omcirkeld in de agenda van de fans van ‘Undercover’. Op die dag start het nieuwe seizoen van de serie en het ziet er weer veelbelovend uit.

In de reeks wordt er heel wat afgeschoten en gevochten en ook Frank en Tom hebben elkaar al vaak in elkaar moeten timmeren. Zo’n scènes gebeuren niet zonder de nodige bescherming voor de acteurs en met valse wapens. Dat een incident zoals in Amerika, waarbij een acteur een cameraregisseur neerschoot, kan gebeuren, dat blijft voor de twee acteurs een raadsel.

“Ik snap daar geen kloten van. Normaal zijn er duizenden voorschriften die dat onmogelijk maken. Waarom zou je ook met echte wapens werken”, reageert Tom in Humo. Frank Lammers vult Tom daarbij aan. “Volgens de afspraak mag je werkelijk nooit op iemand mikken, zelfs niet met een fake wapen. Als je je pistool dan toch ergens op moet richten, dan staat er een metersdik acryl scherm voor.”

De acteurs zijn het er over eens, op de set van de film waar het incident plaatsvond, moet er heel wat zijn misgelopen, met tragische gevolgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven