Regi wordt niet gelukkig van onverwachte aanrakingen: “ik word helemaal zot”

0
Regi wordt niet gelukkig van onverwachte aanrakingen: “ik word helemaal zot”
Foto: DPG Media

Als bekende Vlaming kan het wel al eens voorvallen dat je op straat wordt aangesproken door enkele voorbijgangers. Dat hoort erbij als je bekend bent. Niet iedereen vindt dat even tof, maar het valt moeilijk te ontwijken. Soms blijft het bij een babbeltje, soms een foto, en soms een onverwachte aanraking. Aan dat laatste heeft DJ Regi een hekel.

“Ik heb echt niet graag als mensen me ongevraagd aanraken, daar word ik helemaal zot van. Ik kan daar niet tegen. Zelfs niet als mijn eigen kinderen het doen. Als mijn dochtertjes soms naast me slapen en me ’s nachts zonder dat ze het zelf weten beginnen te duwen ,word ik kregelig. Dan vind ik dat niet schattig, maar helemaal vreselijk! Lepeltje lepeltje slapen is ook niet aan mij besteed”, lacht Regi in Gazet Van Antwerpen.

Regi heeft het publiek enorm gemist, maar stond daar weinig bij stil tijdens de lockdown. Hij was zo druk bezig met het maken van nieuwe nummers dat hij weinig tijd had om daar over na te denken. Het is pas tijdens de eerste optredens dat hij besefte dat hij het publiek en de optredens nodig had om zich gelukkig te voelen.

“Ik wist niet wat die nieuwe songs hadden teweeggebracht bij het publiek omdat we ze nog nooit live hadden gespeeld. Toen we Vergeet de Tijd speelden, bleek dat we maar één zinnetje hoefden te zingen en dat het publiek de rest overnam. Ongelooflijk.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven