Michel Van den Brande ziet Anuna De Wever liever niet op televisie verschijnen.

0
Michel Van den Brande ziet Anuna De Wever liever niet op televisie verschijnen.
BLANKENBERGE, BELGIUM - JULY 19: première van 'Ambiance aan zee': zomerrevue van Jacky Lafon. Met oa Jacky Lafon, Luc Steeno, Laura Lynn, Matthias Lens, Frank van Erum. Pictured on July 19, 2019 in Blankenberge, Belgium 19/07/2019 (picture by Florian Van Eenoo/Photo News)

Wanneer het gaat over de klimaatmars en Anuna De Wever tegen Michel Van den Brande, dan zoek je maar beter dekking. Het gezicht van ‘The Sky is the Limit’ heeft niet één goed woord over voor de activiste.

“‘Een tijd geleden waren die klimaatactiviste en ik allebei uitgenodigd voor ‘Gert Late Night’. Ik had tegen de producer gezegd dat ik níet met Anuna dinges op Gert z’n boot wilde zitten, omdat ik haar anders overboord zou smijten. Ik heb dus buiten op de boot gewacht tot zij er weer af was”, vertelt Michel aan Tv Familie.

Dat Michel Anuna niet kan uitstaan, daar bestaat geen twijfel over. “Ik moet dat meisje niet. Ja, er is een probleem met het klimaat. Dat zal ik zeker niet ontkennen. Maar ze pakken het verkeerd aan. Het grootste knelpunt is de overbevolking en de hernieuwbare energie. Er zijn landen die nog volop investeren in steenkoolmijnen. En hier in Europa zijn wij altijd de dommeriken en het kind van de rekening.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven