Het had niet veel gescheeld of Darya was niet te zien in ‘Red Sandra’

0
Het had niet veel gescheeld of Darya was niet te zien in ‘Red Sandra’
Foto: DPG Media

Om een verhaal als ‘Red Sandra’ neer te zetten moet er goed gezocht worden naar de juiste acteurs en actrices om de rollen te kunnen vertolken. Jan Verheyen en Lien Willaert, de regisseurs van de film waren het er al snel over eens dat Sven De Ridder de rol zou spelen van William Massart.

“Sven is een echte vader en zou werkelijk alles doen voor zijn kinderen. Sven zei trouwens dat hij op net dezelfde manier zou reageren als William. Dus dat was zeker een plus.”

Voor de rol van Olga Massart hadden Lien en Jan drie actrices voor ogen. Maar het is pas bij Darya dat ze overtuigd raakten dat zij de rol moest spelen. “Toen Darya over de vloer kwam, wisten we het meteen: zij moest het worden! Dat Olga Russisch is en Darya Russisch spreekt, heeft zeker niet de doorslag gegeven. Dat Russisch gegeven konden we er eigenlijk uitlaten”, klinkt het bij Lien in Primo.

Met Sven en Darya hebben Lien en Jan dus twee grote kleppers in huis gehaald om de hoofdrollen in hun nieuwe Vlaamse film ‘Red Sandra’ te vertolken. En wie de film graag wil zien, die kan terecht in de bioscoop, waar de film momenteel wordt gespeeld.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven