Luca uit ‘K2 zoekt K3’ heeft het emotioneel zwaar tijdens de wedstrijd

0
Luca uit ‘K2 zoekt K3’ heeft het emotioneel zwaar tijdens de wedstrijd
Foto: DPG Media

Meedoen aan ‘K2 zoekt K3’ is voor veel kandidaten een emotionele rollercoaster. Ze maken kennis allerlei aspecten van de job, krijgen workshops, tonen het beste van zichzelf in de liveshows en ze krijgen ook te maken met reacties van het publiek op sociale media.

En dat is niet altijd even positief. Dat ondervond ook Luca die heel wat persoonlijke haatberichten kreeg. Met commentaren als ‘een jongen hoort niet bij K3’, daar kan Luca best mee om. Maar daar blijft het niet bij. Want ook reacties als ‘Vuile homo’ komen in zijn berichten terecht. “Mij persoonlijk aanvallen? Dat gaat toch een brug te ver”, reageert hij in Tv Familie.

Achter de schermen kan Luca terecht bij een heel team dat voor hen klaar staat wanneer ze hun hart willen luchten. En daar is de kandidaat heel gelukkig mee. “Die mensen zien het vanzelf als het nodig is dat één van ons z’n hart lucht.”

Gelukkig zijn de meeste berichtjes positief en zitten daar zelfs een aantal liefdesverklaringen bij. “Het merendeel van jongens, ja. Soms krijg ik zelfs pikante foto’s. Niet te doen. Ja mijn leven is in korte tijd heel hard veranderd.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven