Fans van K3 weten het zeker: ‘Zij is zwanger’

0
Fans van K3 weten het zeker: ‘Zij is zwanger’
Foto: DPG Media

We vonden een opvallend bericht op de sociale media. Enkele foto’s die afgelopen weekend werden genomen lijken er volgens fans van K3 op te wijzen dat één van de K3-tjes zwanger is. Neen, niet Klaasje en ook niet Marthe. Hanne dus? Ja! Tenminste, dat denken de fans.

Op enkele foto’s waarop Hanne in profiel staat is inderdaad een ‘buikje’ te zien, maar of dat betekent dat Hanne Verbruggen effectief zwanger is, is niet duidelijk. Studio 100 wil ook nooit op nieuws uit het privéleven van de K3-tjes reageren, dus is het moeilijk om het nieuws te controleren.

We kunnen ons ook wel voorstellen dat dit bericht gevoelig ligt, want als Hanne niet zwanger is, dan voelt zij zich mogelijk gekwetst. Neen Hanne, je bent niet dik, verre van zelfs. Zelf hebben wij sterke twijfels bij de geruchten, want een zwangerschap zou voor K3 mogelijk héél ongelegen komen. Als Hanne nu zwanger zou zijn, dan zal zij ergens in het voorjaar van 2022 bevallen en in maart start er een tournee samen met Marthe en…. Ja, met wie eigenlijk? Dat weten we binnen een dikke twee weken.

Al hoeft een bevalling net voor de start van een tour niet noodzakelijk een probleem te vormen. Nora Gharib stond korte tijd na haar bevalling ook op het podium van ‘The Masked Singer”, weet u nog? Het is trouwens niet de eerste keer dat het gerucht de ronde gaat dat Hanne zwanger is. En in een video die wij vonden gaven de drie K3-tjes bijna een jaar geleden aan dat zij dit jaar niet zwanger zouden worden. Onze conclusie: Hanne is niet zwanger, het is gewoon de kledij en de pose op de foto’s die een totaal verkeerd beeld geeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven