Zo beëindigde Junior zijn relatie met Shana: “klap in mijn gezicht”

0
Zo beëindigde Junior zijn relatie met Shana: “klap in mijn gezicht”
Foto: VRT

Een jaar geleden maakte Vlaanderen kennis met Shana, de vriendin van Junior Planckaert. Intussen is de relatie tussen Junior en Shana voorbij en gaat Junior binnenkort op zoek naar een nieuwe vriendin via een televisieprogramma. Voor Shana was de breuk een ware opdoffer. Ze treedt met haar verhaal naar buiten in Dag Allemaal.

“stond in dan Junior. Ik ga altijd tot het uiterste in een relatie en ben vrij open over mij n gevoelens, maar Junior niet. Hij is eerder een gesloten type. De communicatie vlotte dus niet zo goed. Na verloop van tijd zag ik wel in dat het niet goed zat, hij werd afstandelijker. Ook al was ik speciaal van Vilvoorde naar Frankrijk gekomen, toch deden we nog veel dingen alleen. Dan zat ik boven Netflix te kijken terwijl hij ging crossen of drummen. Dan denk je: ‘Laat hem doen, hij wordt daar gelukkig van’. Maar na een tijdje besef je dat je zo wel uit elkaar groeit.

Uiteindelijk was het Junior die de knoop doorakte. “Dat was een klap in mijn gezicht, ook al voelde ik het wel aankomen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven