Weduwe Pieter Aspe werd goed verwend

0
Weduwe Pieter Aspe werd goed verwend
Foto: DPG Media

6 maanden geleden overleed Pieter Aspe, één van de populairste schrijvers van Vlaanderen. Pieter was getrouwd met Tamara Hanegraaf en hij had met haar enkele van de gelukkigste jaren van zijn leven. Pieter behandelde haar als een prinses en zorgde ervoor dat ze niks tekort kwam.

“Mijn verbazing was groot toen we in een sterrenrestaurant gingen eten en toen hij een Range Rover kocht voor mijn verjaardag. Ik mocht voor een etentje ook een jurkje van Cavalli uitkiezen en ik kreeg een handtas van Delvaux. Pieter wilde geen chichimadam, maar af en toe een extraatje voor een feestje waar je jezelf moest opkleden, dat moest kunnen.”

Ook na zijn dood heeft Aspe ervoor gezorgd dat zijn Tamara niks tekort zou komen. Zo kreeg ze nog vlak voor zijn dood een paar diamanten oorbellen en kan ze dankzij Pieter nog altijd een goed en aangenaam leven leiden. “Ik kan nog altijd genieten van een goed glas wijn en neem vaak een taxi, maar verder leid ik geen decadent leven. Ik heb nooit veel gewild. Voor mijn verjaardag ben ik eens naar Hermès geweest. Da’s heel uitzonderlijk. Als iets te duur was, liet ik het liggen. Pitou verweet me soms dat ik teveel op de centen zat”, aldus Tamara in Story.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven