Laura uit Blind Getrouwd over haar nieuwe vriend: “de afstand was te groot”

Foto: VTM

Laura Lieckens, deelneemster aan ‘Blind Getrouwd’ in 2020 is terug verliefd en dat mag iedereen weten. De gelukkige is Yorben, met wie ze toevallig aan de praat raakte.

Laura Lieckens had nog maar pas een huis gekocht toen ze haar vriend Yorben leerde kennen. De twee woonden op 140 kilometer van elkaar en dat was voor Laura te ver. Laura besloot om bij Yorben in te trekken en verhuurt haar huis aan andere mensen.

Maar Laura heeft ondertussen goed nieuws dat ze graag wil delen in Story. “Een maand geleden hebben we een bouwgrond gekocht! De toekomst lacht ons toe!” Yorben pikt daarop in. “Er is geen haast bij, maar uit ervaring weet ik dat zoiets vaak toch enkele jaren duurt, van plannen maken tot er echt wonen. Maar we zitten voorlopig goed. We wonen in een ruim appartement. En naast ons eigen huisje denken we natuurlijk ook aan kindjes.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be