Kobe Ilsen: ‘James en Gert lachen me daarmee uit’

0
Kobe Ilsen: ‘James en Gert lachen me daarmee uit’
Foto: VIER

Al jarenlang zijn ze de beste vrienden, al jarenlang kunnen ze bij elkaar terecht wanneer ze het nodig hebben. Hoewel er een leeftijdsverschil is van meer dan 10 jaar, kunnen Viktor Verhulst en Kobe Ilsen ook nog veel van elkaar leren.

“Viktor helpt me om af en toe los te laten. Viktor is complexloos op tv, ik vraag me vaker af hoe ik me als schermgezicht moet gedragen. James en Gert lachen me daar altijd mee uit. ‘Allez, meneerke van de nieuwsdienst is daar weer!’”, verduidelijkt Ilsen in Het Laatste Nieuws.

Viktor kan dat alleen maar beamen. “In de realitystukken van ‘Gert Late Night’ schoot hij soms in een overacting, omdat hij het te goed wilde doen. Maar ik snap dat als VRT-presentator moet hij z’n geloofwaardigheid behouden.”

Dat Kobe wil opletten met wat hij doet en zegt is normaal. “Ik mag geen bruggen opblazen. Ik wil graag nog eens een talkshow doen op Eén. Reportages maken. Op Radio 1 blijven presenteren. Maar ik wil ook graag op een boerenfuif om drie uur ’s nachts uit de bol gaan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven