Kris Wauters lacht met jongere broer Koen: ‘Heb je hem al eens goed bekeken?’

Foto: Ymke Dirikx

Koen Wauters gaat al bijna twee jaar als vrijgezel door het leven, wat een verschil met zijn ex-vrouw Valerie die al meer dan een jaar gelukkig is met haar vriend Dirk. Er waren tijden dat Koen Wauters heel veel aandacht van vrouwen kreeg. “Ik word echt niet meer bedolven onder de vrouwelijke aandacht”, geeft Koen Wauters in het weekblad Story toe.

Volgens broer Kris is daar een goede reden voor. “Heb je hem al eens goed bekeken? Dat is niet meer zoals vroeger, hé”, merkt Kris op zijn typisch humoristische manier op. Koen Wauters is inderdaad geen twintiger meer, hij is ondertussen 54 geworden en heeft dus best wel wat grijze haren gekregen. Maar ook dat kan sexy zijn, nietwaar dames?

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be