James Cooke tegen Laura Tesoro: ‘Ge hebt gewoon de handtas van mijn moeder volgekotst’

0
James Cooke tegen Laura Tesoro: ‘Ge hebt gewoon de handtas van mijn moeder volgekotst’
Foto: Play4

Laura Tesoro zal de opname van haar eerste aflevering van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ niet snel vergeten. Laura heeft ooit een bijzonder gênant voorval gehad: zij heeft overgegeven in de handtas van de mama van jurylid James Cooke. ‘Per ongeluk’ beweert Tesoro.

“Ik heb Laura ooit eens uitgenodigd op een verjaardagsfeestje. Ge hebt gewoon de handtas van mijn moeder volgekotst”, gaat James Cooke verder. “Mijn mama vroeg nog aan Laura of het wel ging, want ze zag lijkbleek. Wat doet Laura? Die pakt de handtas van mijn moeder van de schouders en giet heel de inhoud van haar maag in de haar handtas”.
Hilariteit alom in de studio. Laura Tesoro roept nog dat het per ongeluk was en dat die handtas gewoon open stond.

Het voorval heeft de band tussen Laura en de mama van James zeker niet vertroebeld. “Neen, wij houden namelijk van Laura. Laura had los in mijn mama haar décolleté mogen kotsen, dan had mijn mama nog ‘doe maar Laura’ gezegd”, lacht James.

“Ik heb mij wel daarna geëxcuseerd, ik schaamde mij dood”, reageert Laura Tesoro. “Maar ik wil niet dat mensen denken dat ik iemand ben die casual elk weekend bij mensen in hun handtas kotst. Dat is ook vijf jaar geleden en is daarna nooit meer gebeurd”.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven