Buurtpolitie Nicoline Hummel bestolen

0
Buurtpolitie Nicoline Hummel bestolen
Foto: VTM

Je ziet Nicoline Hummel regelmatig op VTM opduiken in oude afleveringen van ‘De Buurtpolitie’. Daarin mocht zij jaren samen met haar goede vriend Andy Peelman als Tineke en Koen de baan op gaan. Helaas kwam er enkele jaren geleden een einde aan die rol en werd Tineke in de reeks vervangen.

Nicoline heeft zich op Instagram druk gemaakt en daar had zij een goede reden voor: Ubereats heeft namelijk geld van haar rekening gehaald zonder dat de actrice iets besteld had.
“Het is niet van mijn gewoonte om publiekelijk problemen aan te kaarten, maar jullie lijken voor geen andere optie open te staan”, schrijft Nicoline op Instragram in een bericht aan Ubereats.

“Het is ondertussen bijna een maand geleden dat er zomaar geld van mijn rekening werd gehaald. Sindsdien volgen de leugens elkaar op, van ‘dat hebben we niet gedaan’ tot ‘we weten dat er een probleem is, we lossen het zo snel mogelijk op’. Niet dus”, schrijft een boze actrice.

Nicoline ergert zich niet alleen aan het feit dat zij haar geld kwijt is, Ubereats is haar ook aan het lijntje aan het houden. De communicatie loopt stroef, ook al omdat het bedrijf telefonisch niet bereikbaar is en er op mails nauwelijks een antwoord komt.

Nicoline geeft haar volgers de raad om regelmatig de bankrekening te controleren. “Ubereats schijnt zomaar geld te kunnen afnemen en ze zijn duidelijk niet bereid om dat terug te betalen”, klinkt het verder. Het is duidelijk dat Nicoline Hummel haar lesje geleerd heeft, de kans is klein dat zij ooit nog iets via Ubereats zal bestellen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven