Hanne eerlijk over contact met Klaasje: “dat gebeurt zelden”

0
Hanne eerlijk over contact met Klaasje: “dat gebeurt zelden”
Foto: DPG Media

Ze hebben samen heel wat watertjes doorzwommen en heel wat mooie momenten samen meegemaakt: Marthe, Hanne en Klaasje van K3. Op 6 november treedt Klaasje Meijer voor de laatste keer samen op met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn, en dan zit het er voor haar definitief op.

Hanne en Marthe hopen in ieder geval dat ze contact kunnen blijven houden met Klaasje. “We hopen van wel, maar haar agenda begint ook vol te geraken, dus het zal sowieso puzzelen worden. Ze volgt ‘K2 zoekt K3’ wel op de voet. Ze is erg begaan en geeft haar mening. Ze zal ook zeker op de eerste rij zitten bij onze nieuwe show. En omgekeerd gaan wij supporteren bij haar deelname aan ‘De Slimste Mens Ter Wereld’”, reageert Marthe in Story.

Hanne beseft dat het niet makkelijk zal worden om contact te blijven houden en geregeld af te spreken. “Tijdens onze deelname aan ‘K3 zoekt K3’ werden er ook plannen gesmeed om de andere kandidaten te blijven zien, maar dat gebeurt zelden. In alle eerlijkheid denk ik dat dat met Klaasje ook zo zal zijn. Anderzijds hebben we een mooie vriendschapsband opgebouwd. Als we elkaar nodig hebben, zullen we elkaar altijd vinden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven