Thuis-actrice doet opvallende uitspraak: “ik dacht dat mijn exit definitief was”

0
Thuis-actrice doet opvallende uitspraak: “ik dacht dat mijn exit definitief was”
Foto: VRT

Toen het personage van Daphne Paelinck in ‘Thuis’, Christine uit de reeks zou verdwenen, was de actrice ervan overtuigd dat dit een definitief afscheid was. “Toen ik de slotscène opnam, waarbij Bob Christine aan de deur zette, ging ik ervan uit dat dat mijn definitieve exit was”, doet Daphne haar verhaal aan Tv Familie.

Maar niet alleen Daphne ging uit van die gedachte, ook haar collega’s op de set waren er van overtuigd dat dit haar laatste draaidag was. “Op die laatste draaidag kreeg ik zelfs een afscheidsboeket van hen. Ik was droevig. Ik al op heel wat sets gestaan, maar de ploeg van ‘Thuis’ vond ik zo warm en liefdevol dat ik iedereen ging missen.”

Toen Daphne twee weken in zwangerschapsverlof was kreeg ze plots een telefoontje van de makers van ‘Thuis’. Die stelden de vraag of Daphne een terugkeer zag zitten. “Natuurlijk! De schrijvers beseften dat Christine niet alleen de kijkers beroerde en irriteerde, maar ook een grote impact kon hebben op heel wat andere personages. Er konden dus wel nog wat verhalen rond Christine worden verteld.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven