Diede uit K2 Zoekt K3 vreesde het ergste: “de jury was héél streng”

117
Foto: VTM

Ook al lijkt het wel alsof iedereen een topfavoriet is bij ‘K2 zoekt K3’, Diede Van den Heuvel lijkt die titel wel echt waar te maken. Na de audities stond ze op de eerste plek en ook tijdens de eerste studioshow wist ze die eerste plek te behouden.

Diede had heel wat stress voor de eerste show en was bovendien ook nog eens als laatste aan de beurt. “Het was best spannend. Maar gelukkig viel die stress op het podium weg. Ik was als laatste aan de beurt en de jury was echt streng. Toen vreesde ik er even voor, maar het is uiteindelijk heel goed meegevallen.”

Dat Giana, de eerste afvaller van de wedstrijd haar ziet als topfavoriet vindt Diede een mooi compliment. “Tijdens de bootcamp voelde ik wel wat extra druk. Omdat ik tijdens de audities op de eerste stoel zat, zie je. Maar bij de studioshows zijn we allemaal terug van nul gestart. Maar ik vind het wel een mooi compliment.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be