Gloria Monserez: “Ik heb gisteren nog gehuild”

0
Gloria Monserez: “Ik heb gisteren nog gehuild”
Foto: VRT

Tijdens haar eerste aflevering bij ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ bekende Gloria Monserez dat ze heel vaak huilt. Niet omdat ze per se droevig of ongelukkig is, maar ook heel vaak als ontlading omdat iets niet lukt, of net wel lukt. Gloria moest zelfs toegeven dat ze bijna dagelijks huilt.

Dag Allemaal sprak met de revelatie van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ over haar huilbuien. “Ik heb gisteren nog geweend. Ik stond in de file, ging te laat komen en moest nog heel veel doen. Maar dat ging dus niet omdat ik in de auto zat. Dat was dus puur van vermoeidheid en machteloosheid.”

Monserez is een groot voorbeeld voor heel wat jongeren die moeite hebben om hun emoties te tonen. Ze toont aan dat ze zich niet moeten schamen en dat ze hun emoties gewoon de vrije loop kunnen laten. “Aan de berichten die ik krijg op mijn sociale media merk ik dat veel mensen zich daaraan optrekken. Als ik een foto post waarop ik geen make-up draag bijvoorbeeld. ‘Merci dat je dat deelt, daardoor zien we ook foto’s van mensen die echt zijn’, schrijven ze dan.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven