Laura uit Blind Getrouwd toont opvallende foto’s: “ik wou laten zien wie ik ben”

209
Foto: VTM

Laura Lieckens was één van de deelnemers aan ‘Blind Getrouwd’ in 2020. Dankzij het programma en de vele positieve reacties van mensen staat ze nu sterker in het leven en voelt ze zich beter dan ooit. En dat laat ze graag zien op haar sociale media. Laura werd geboren met een wijnvlek in haar gezicht. Een vlek die ze tot voor kort altijd heeft proberen verbergen. Op haar Instagram kwam ze met haar wijnvlek naar buiten.

“Ik moet wel zeggen, ik ben op geen enkel moment in mijn leven gepest geweest met mijn wijnvlek. Ik koos er zelf voor om die altijd te verbergen. Maar de druk op sociale media om er perfect uit te zien is altijd zo groot, dat ik me daar niet meer mee bezig wilde houden. Het levert een onecht beeld op, en je zet andere mensen onder druk om daar ook aan te beantwoorden. Ik wou gewoon laten zien wie ik ben.”

Daar krijgt ze ook de nodige steun van haar vriend Yorben, die Laura perfect vindt zoals ze is. “IK heb haar altijd gezegd, ook toen ik haar voor het eerst zag zonder make up: je bent perfect zoals je bent. En ik vind het echt jammer dat ze voor de buitenwereld de schone schijn moet ophouden. Uiterlijke kenmerken zouden niet zo doorslaggevend mogen zijn.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be