Manager: “zij werkt harder dan Natalia en Laura Tesoro”

0
Manager: “zij werkt harder dan Natalia en Laura Tesoro”
Foto: VRT

Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw, hoor je wel eens zeggen. Maar het omgekeerde is ook waar: achter een succesvolle vrouw vind je heel vaak een sterke man terug. Dat is ook het geval voor Siska Schoeters. Ze krijgt niet alleen ongelooflijk veel steun van haar partner Tomas De Soete, maar ook van haar manager Stijn Peeters.

In Tv Familie praat Stijn Peeters over zijn samenwerking met Siska. “Ik was al fan van Siska voor ik haar echt leerde kennen. Door mijn broer Bart zijn we occasioneel beginnen samen te werken en van het één is het ander gekomen. Inmiddels vormen we al vier jaar een team.”

Stijn biedt graag een luisterend oor aan zijn poulain. En samen overleggen ze ook de projecten waar ze mee bezig zijn. “Het belangrijkste wat mijn medewerkster en ik voor Siska doen, is haar agenda beheren, een behoorlijk pittige puzzel. In praktijk combineert zij twee fulltime jobs en werkt zij harder dan artiesten als Natalia en Laura Tesoro. En ik kan het weten, want ik werk met heel wat artiesten samen”, lacht Stijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven