Laura uit Blind Getrouwd over zware kritiek: “nooit spijt gehad van deelname”

Foto: VTM

Toen Laura Lieckens in 2020 deelnam aan ‘Blind Getrouwd’ kreeg ze heel wat kritiek te slikken op sociale media. Het leek voor de kijkers wel alsof ze Sonny geen kans wou geven en dat het huwelijk al op voorhand ten dode was opschreven. Voor Laura niet prettig om te lezen en soms keihard om te slikken.

“Het ging er soms pittig aan toe. Toch heb ik tot op de dag van vandaag nog geen seconde spijt gehad van mijn deelname. Ik heb door het programma hel veel geleerd over mezelf en over hoe ik in het leven en in relaties sta. Dat bleek echt een meerwaarde. In de gesprekken met de psycholoog van G heb ik bijvoorbeeld geleerd om op een positieve manier van me af te bijten, en negatieve commentaar te counteren”, blikt Laura terug in Story.

Gelukkig voor Laura waren er ook heel wat positieve reacties te lezen en dat gaf Laura een flinke dosis zelfvertrouwen. “Ik sta nu sterker in mijn schoenen dan ooit tevoren.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be