Deborah Ostrega haalt uit naar voormalige bazin: “ze vond me ‘te vet’ voor televisie”

0
Deborah Ostrega haalt uit naar voormalige bazin: “ze vond me ‘te vet’ voor televisie”
Foto: DPG Media

De voorbije jaren er is er heel wat veranderd voor de vrouwen in onze maatschappij. Ze hebben ondertussen niet alleen de beauty nodig om het te maken, ook een flink stel brains is tegenwoordig zeer welkom. Een groot contract met de jaren 90 waar je er vooral goed moest uitzien om het te maken.

Dat ondervond ook Deborah Ostrega, die in de jaren 90 een veelgevraagde vrouw in de media was. Maar niet alles was rozengeur en mannenschijn voor de presentatrice en zangeres. Nadat ze werd gevraagd door Urbanus om zijn assistente te worden, werd Ostrega dankzij de bijhorende trailer geconfronteerd met haar billen. En ook de netmanager van VT4 gaf haar een pijnlijke opmerking. “Ik vind dat je te vet aan het worden bent voor televisie. Je moet daar wat aan doen!” klonk het.

Voor Deborah was dit amper te geloven dat die woorden van een vrouw kwamen. Deborah werd onzeker en liet een liposuctie uitvoeren, waardoor ze zich weer beter in haar vel voelde. “Ik heb vaak moeten vaststellen dat vrouwelijke bazen nog harder waren dan mannen. Het leek wel alsof ze een tandje bijstaken zodra ze een plek tussen de mannen hadden verworven”, aldus Deborah in Humo.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven