Viktor Verhulst: ‘Ik kon zijn kop niet zien’

0
Viktor Verhulst: ‘Ik kon zijn kop niet zien’
Foto: VIJF

Je zou het niet meteen zeggen maar Viktor Verhulst en Kobe Ilsen waren vroeger niet meteen de beste vrienden. Ze mogen nu dan wel samen op het podium staan als het dj-duo Ilsen en Verhulst. Wanneer vroeger de ene op de televisie kwam, zapte de andere weg naar een andere zender.

“Toen Kobe in ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ zat, zapte ik weg. Ik kon zijn kop niet zien. Toch is het goed gekomen, dankzij onze gemeenschappelijke vriend Davy Parmentier”, vertelt Viktor aan Het Laatste Nieuws.

Toen Davy Viktor uitnodigde om te gaan eten met Kobe was er een beetje overtuigingskracht nodig. Maar Viktor liet zich overhalen en ging mee. “Het klikte onmiddellijk. Op het einde van die avond heb ik mijn vooroordelen op tafel gegooid: ‘Sorry Kobe, ik wist niet dat jij zo’n plezante kerel was.”

Maar ook Kobe had wat oordelen over ‘De zoon van , opgegroeid in alle rijkdom’. Vooroordelen die na die bewust avond al snel van tafel werden geveegd. “Viktor is een mensenmens, geen centenmens. Arbeider of CEO, dat maakt voor hem niks uit. Voor een jonge gast met zijn achtergrond vind ik dat straf.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven