Dina Tersago presenteert controversieel VTM-programma: “ze weet waaraan ze begint”

0
Dina Tersago presenteert controversieel VTM-programma: “ze weet waaraan ze begint”
Foto: VTM

Nog nooit lokte een VTM-programma zoveel reacties uit als ‘Ik Zoek een Kind’. Het wordt een nieuw realityprogramma dat een relatief onbekende gezinsvorm uit de taboesfeer wil halen: bewust co-ouderschap.

Die gezinsvorm bestaat uit twee of meer mensen die afspreken om samen een kind op de wereld te zetten en op te voeden, zonder dat er sprake is van een romantische relatie. Het programma zal gepresenteerd worden door Dina Tersago.

Tv-criticus Jules Hanot heft er zijn bedenkingen bij, maar wil het programma niet zomaar meteen afkraken. “Natuurlijk is het de bedoeling om veel kijkers te lokken. VTM is nu eenmaal een commerciële zender. Maar je kan je afvragen of je zo’n delicaat onderwerp wel as entertainment moet brengen”, stelt hij zich de vraag in Dag Allemaal.

Dat Dina het programma presenteert is voor Hanot een groot pluspunt. “Dina heeft een grote geloofwaardigheid en ze straalt sympathie uit. Zij zou zich zeker ook niet lenen om op een platte manier met zo’n delicaat thema om te springen. Ik ben ervan overtuigd dat ze goed weet waaraan ze begint.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven