Steven Van Gucht neemt deel aan Slimste Mens: “blij dat ik eens niet de zagepee moet zijn”

0

Een nieuw seizoen van ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ lijkt altijd wel een bijeenkomst van de populairste BV’s van dat moment. Hoewel we bijna 2 jaar geleden nog nooit van Steven Van Gucht hadden gehoord, is ook hij te zien in het nieuwe seizoen van het programma.

Ondertussen is Steven al heel wat minder te zien op de televisie, maar voor ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ maakt hij nog eens graag een uitzondering. “Ik heb toch wat getwijfeld toen ze mij eerder dit jaar contacteerden of ik wou meedoen. Mijn agenda is nog steeds stevig gevuld en ik ben nog altijd met corona bezig. We zijn immers nog niet helemaal zeker wat de herfst en de winter zullen brengen. Maar ik kan me ook stilletjes aan terug concentreren op mijn andere taken bij Sciensano”, vertelt Steven in Story.

De twijfel bij Steven was groot. Want één of twee afleveringen dat mocht geen probleem vormen, maar meer afleveringen zouden wel eens voor een probleem kunnen zorgen. “Natuurlijk wil ik het zo goed mogelijk doen. Maar wat vooral doorwoog bij mijn beslissing is dat ‘De Slimste Mens Ter Wereld’ een monument is en ik heel erg gevleid was toen ik de vraag kreeg.”

Steven zal in ieder geval zijn best proberen doen om het zo lang mogelijk vol te houden en hij hoopt dat de kijkers van het programma hem nu ook op een andere manier leren kennen. “Als je alleen maar op televisie komt met cijfers en grafieken, voel je je een zagepee. En ik ben blij dat dat nu een keertje niet hoeft.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven