Anouk Matton jarenlang gepest: “dat heeft me erg onzeker gemaakt”

0
Anouk Matton jarenlang gepest: “dat heeft me erg onzeker gemaakt”
Foto: DPG Media

Voor velen leidt Anouk Matton het perfecte leven. Een leven dat we ook kunnen volgens tijdens haar programma ‘Anouk Matton privé’. Maar dat perfecte leventje heeft ze niet altijd gehad. Anouk werd in haar jongere jaren enorm gepest en dat heeft haar getekend voor het leven.

In Dag Allemaal vertelt ze er alles over. “Ik ben vrij onzeker, ook al zou je dat niet zeggen. Vroeger was ik vel over been en daarmee werd ik gepest. Ik kreeg dingen te horen als ‘Anorexiakip’. Dat was geen leuke periode.”

Die onzekerheid weegt zwaar door op Matton en de dj heeft ook te kampen met paniekaanvallen. Dat konden we al zien tijdens haar realityreeks. Dat was meteen ook een reden waarom ze twijfelde om een realityreeks te laten maken. “Zo’n cameraploeg toelaten in je leven is ingrijpend. Ik was hoogzwanger en zag er helemaal opgezwollen uit. Het is confronterend om dat toch allemaal te laten zien. Toch heb ik mezelf in de badkamer laten filmen zonder make-up, een hele overwinning. Maar ik vond het ook erg bevrijdend.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven