Nathalie Meskens onder vuur omdat zij pasgeboren zoontje Loé misbruikt

0
Nathalie Meskens onder vuur omdat zij pasgeboren zoontje Loé misbruikt
Foto: VTM

Nathalie Meskens krijgt op de sociale media kritiek over zich heen omdat zij bij een foto van haar zoontje Loé een reclameboodschap heeft geplaatst. De presentatrice en actrice maakt op Instagram reclame voor een bepaald merk van babyolie en dat mag iedereen weten.

“Nu met Loé erbij draaien de heerlijke producten van Weleda hier op volle toeren. En voor je kids wil je alleen het allerbeste en ik vooral ook het meest natuurlijke (geen synthetische kleurstoffen, geurstoffen of conserveringsmiddelen). Uiteraard moet het ook lekker ruiken, wat absoluut het geval is bij deze Calendula Shampoo & Douchecrème. En ik moet toegeven dat ik als trotse Weledamommy het ook graag en gulzig gebruik. 😇 Het reinigt mild en droogt de huid niet uit. Ook vergemakkelijkt de shampoo het kammen van de haartjes en prikt deze niet in de oogjes. Daarnaast 100% natuurlijk met Calendula-extract (en die geur is dus zalig)”, schrijft Nathalie.

Helaas voor Nathalie is niet iedereen positief over het feit dat zij haar kindje nu al inschakelt op haar sociale media. “Vreselijk dat Loé al reclame maakt”, reageert een volger. “Mooie baby maar spijtig dat je hem gebruikt voor reclame”, gaat iemand anders verder. “Pfff….. opnieuw die reclame 😢😢”, vult een mama aan.

“Spijtig dat je Loé al voor reclame gebruikt…”, besluit iemand anders. Hopelijk heeft de post Nathalie Meskens voldoende opgeleverd om die kritiek erbij te nemen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven