Marthe onder vuur in Nederland: “waarom doe je dit nou?”

120206
Foto: DPG Media

Marthe ligt onder vuur bij de Nederlandse fans van K3. Marthe De Pillecyn deelde op Instagram een foto van de vijftien kandidaten uit K2 Zoekt K3 die mee mogen naar het bootcamp, maar daar hadden de Nederlandse fans echt nog geen boodschap aan.

De Nederlandse uitzendingen van K2 Zoekt K3 lopen immers twee weken achter op de uitzendingen bij VTM. En de Nederlandse fans vinden het spijtig dat Marthe zonder waarschuwen al meteen spoilde wie er doorging. Wie bemachtigt een stoel? Wie krijgt een golden ticket? Allemaal zaken die de Nederlandse kijkers nog niet wisten…

Bij de K3-pagina van Studio 100 pakten ze het iets omzichtiger aan. Daar verborgen ze de geselecteerde kandidaten achter een spoiler-waarschuwing.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be