Adriaan Van den Hoof: ‘Dan voel ik me oud’

0
Adriaan Van den Hoof: ‘Dan voel ik me oud’
Foto: VRT

Sinds kort moet Adriaan Van den Hoof een bril dragen. Hij vindt dat bijzonder frustrerend en voor hem nog maar eens een confrontatie met ‘ouder worden’, want ook zijn grijze haren heeft Adriaan al opgemerkt.

Maar hij wordt ook vaak geconfronteerd met ouder worden dankzij zijn twee tienerzonen. “Ik zie dat ze regelmatig in een deuk liggen met dingen die op TikTok passeren: zoals een filmpje van een kerel die zijn laptop warm laat worden om te zien of hij er chocolade mee kan smelten. Holy fuck! Daar snap ik niks van! Dus voel ik me oud”, vertelt hij in Het Belang Van Limburg.

Maar ook het taaltje dat de jongeren tegenwoordig gebruiken, doet de presentator oud voelen. “Mijn zonen zijn in de ban van ‘New Kids’, een Nederlandse fictiereeks over marginale hangjongeren. Van ’s morgens tot ’s avonds spreken ze dat taaltje: ‘Je bent ontslagen, kut!’ Ik vind dat ook nog wel een grappige reeks, maar ik probeer mijn zonen ook eens naar Fawlty Towers te laten kijken, voorlopig zonder veel resultaat”, lacht Adriaan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven