Thuis-kijkers ergeren zich aan blunder: “dat klopt niet”

0
Thuis-kijkers ergeren zich aan blunder: “dat klopt niet”
Foto: VRT

Sommige soapkijkers maken er bijna een sport van om de foutjes in hun favoriete soap te ontdekken. Die worden dan vaak rondgedeeld op sociale media en ook Tv Familie maakt een overzichtje van de fouten.

Zo was onlangs te zien hoe Adil de thuiskomst van kleine Jaan vierde. De woonkamer was versierd met slingers en ballonnen en er stonden koele bubbels klaar. En daar sloop er een eerste foutje in, volgens Tv Familie. Adil drinkt namelijk nooit alcohol. Maar dit keer plots wel. Of toch niet?

Al snel werd er door de kijkers druk gespeculeerd of het misschien Kidibul kon zijn. En de kijkers leken alvast in de juiste richting te denken, bevestigen de makers van Thuis aan het weekblad.

“Bij ‘Thuis’ laten ze ons nu weten dat het dan misschien geen Kidibul was, maar wél kinderbubbels van een ander merk”, schrijft Tv Familie deze week. ‘Logisch ook’, aldus de makers van Thuis. ‘Want Adil drinkt inderdaad geen alcohol. Het was dus géén foutje’, benadrukken de Thuis-makers in Tv Familie.

Maar sommige fouten maken de kijkers soms echt kwaad. Sinds geweten is dat Peter een geheime dochter heeft, die Yasmine heet, botert het niet meer zo goed tussen zijn vrouw Femke en hij. Wanneer Peter praat over zijn ‘twee kinderen’, worden de fans van het programma wild van frustratie.

Voor de kijkers hebben Peter en Femke immers nog een zoon: Lucas. Het jongetje overleed enkele jaren geleden bij een ongeval. “Zelfs als je kindje gestorven is, blijft het altijd deel uitmaken van je gezin”, luidt het bij de fans.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven