Familie-actrice doet verrassende uitspraak: “ik wist nauwelijks wie Louise was”

0
Familie-actrice doet verrassende uitspraak: “ik wist nauwelijks wie Louise was”
Foto: DPG Media

Het gebeurt wel eens vaker dat een actrice een serie verlaat omdat er andere plannen op haar pad zijn gekomen. Denk maar aan de wissel van het personage van Veronique Van den Bossche in ‘Familie’. Eerst werd die rol een tijdlang gespeeld door Anne Sommers, totdat ze er genoeg van had en Sandrine André de rol van haar overnam.

Dat gebeurde ook met het personage van Louise Van den Bossche. Jarenlang werd de rol gespeeld door Sarah-Lynn Clerckx. Nadat die haar focus op iets anders wou leggen gingen ze op zoek naar een vervanger. Dat werd uiteindelijk Charlotte Sieben.

Dat ze een bestaand personage moest verderzetten, daar had Sieben geen probleem mee. “In het begin had ik nauwelijks een idee van wie Louise was, maar ik ben haar alsmaar beter leren kennen. En dan speelt ook nog mee dat ik Louise niet te hard op de Louise van mijn voorganger wou laten lijken.”

Charlotte wou graag een stukje van haarzelf in het personage kunnen steken en dat is behoorlijk gelukt. De actrice ziet haar personage ondertussen als haar alter ego en weet perfect hoe Louise zou reageren in eender welke situatie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven