Familie-kijkers ongerust na blunder: “hoe gevaarlijk!”

0
Familie-kijkers ongerust na blunder: “hoe gevaarlijk!”
Foto: VTM

Het gebeurt wel eens dat er een klein foutje sluipt in een serie. Dat gebeurt ook bij ‘Familie’ of ‘Thuis’. In Tv Familie en op sociale media uitten de fans van ‘Familie’ hun ongerustheid over één welbepaalde scène in ‘Familie’.

Zo zien we hoe baby Gaston wordt achtergelaten bij Jelle Van den Bossche. Ze zitten gezellig samen in de zetel terwijl Jelle naar een film kijkt, die duidelijk niet voor kinderogen bestemd is. Hij probeert het kindje zijn aandacht af te leiden van de televisie door een kommetje chips.

En dat stoot heel wat fans tegen de borst. “Welke babysit geeft nu chips aan een baby! Dat leek geen trucage!”, schreef iemand op de sociale media. Wat leidde tot een heuse discussie. Daar wezen heel wat mensen op het feit dat het kindje had kunnen stikken.

Maar er zijn ook enkele fans van het programma die de gemoederen proberen te bedaren. “Dit gaat hier over speciale chips, op basis van groenten. Niks mis mee, hoor! Je vindt ze in de winkel gewoon bij de babyvoeding”, schreef iemand. En toen ging de storm weer snel liggen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven