Samantha Steenwijk haalt uit naar Shelby Paays in K2 Zoekt K3: “Dat was het domste wat ze kon doen!”

0
Samantha Steenwijk haalt uit naar Shelby Paays in K2 Zoekt K3: “Dat was het domste wat ze kon doen!”
Foto: VTM

De Vlaamse kijkers konden zaterdagavond naar de laatste auditieaflevering van ‘K2 Zoekt K3’ kijken. De 26-jarige Shelby Paays uit Rotterdam heeft haar eigen kansen verkwanseld. De docente muziek deed wellicht dé stommiteit van haar leven. “Ik hoop dat er eindelijk een beetje kleur in K3 kan komen, daar ga ik voor”, reageerde zij. Maar vlak voor haar auditie op ‘Ster’ zorgt de Shelby voor enige commotie bij de publieksjury én bij Hanne en Marthe.

Nadat zij zich aan het publiek voorstelde keek zij naar Luca die op stoel tien zat. Zij deed alsof zij hem de keel ging oversnijden en dat was een totaal fout signaal. Niet alleen in de studio was ee verbazing groot, ook bij de kijkers was dat het geval. “Dat is niemand voor bij ons”, reageerde Marthe en daar sloot Hanne zich meteen bij aan.

Samantha en Natalia drukten af, ook al was de zangprestatie van Shelby allesbehalve zuiver. In de box van Ingeborg en Gordon was er minder enthousiasme. Zij hadden zelfs niet het teken gezien dat Shelby naar Luca deed maar kregen dat na haar nummer van het publiek te horen. Niemand van de juryleden snapte wat de 26-jarige Nederlandse gezielde. “Dat was het domste wat ze kon doen, want de mensen moesten nog stemmen”, reageerde Samantha. Maar dat had dus weinig uitgemaakt, want Ingeborg en Gordon zagen Shelby écht niet bij K3 passen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven