Kobe Ilsen: “Ik was bloednerveus voor die grote dj-set”

0
Kobe Ilsen: “Ik was bloednerveus voor die grote dj-set”
Foto: VIER

Wat begon als af en toe eens draaien achter een discobar, eindigde al snel met een grote dj-set op Tomorrowland en in het Sportpaleis. We hebben het hier over Ilsen en Verhulst.

Toen ze als duo werden gevraagd voor de Moosebar om Tomorrowland, waren de twee verbouwereerd maar ook dolenthousiast. Het was iets wat de twee nooit hadden durven dromen en de zenuwen voor die grote dj-set stonden dan ook zwaar gespannen de avond voor hun optreden.

“Ik was bloednerveus. Wij wisten hoe een mengpaneel werkte, maar van mixen hadden we nog weinig kaas gegeten. Het voelde alsof ik in mijn blootje het podium op moest. Uiteraard zouden er mensen komen om ons te zien afgaan. Stel je voor dat ze ons na tien minuten met bier zouden bekogelen”, blikt Kobe Ilsen in Het Laatste Nieuws terug op hun avontuur op Tomorrowland.

Maar het ging beter dan de mannen hadden durven dromen. Het ‘kot’ waar de mannen hun set gingen draaien zat bomvol en buiten stond er een gigantische rij. “Ze hadden de toegang al afgesloten, ongelofelijk”, klinkt het nog bij Viktor.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven