VTM reageert na hevige kritiek op Gordon: “slechts één doel”

0
VTM reageert na hevige kritiek op Gordon: “slechts één doel”
Foto: VTM

Binnenkort weten we eindelijk wie de opvolger wordt van Klaasje Meijer bij K3. We weten nog niet of het een jongen of een meisje wordt, maar één ding staat buiten kijf. Het nieuwe K3’tje zal de harde commentaren van Gordon overleefd hebben en zal volledig goedgekeurd zijn.

De afgelopen weken regende het aan kritiek over het optreden in de jury van Gordon tijdens ‘K2 zoekt K3’. De man geeft ongezouten zijn mening en lijkt soms niet te beseffen dat hij iemand kwetst. Al meermaals werd opgeroepen om Gordon uit de jury te halen, maar dat is VTM niet van plan.

“Bij de zoektocht naar een nieuw K3’tje is niet alleen de stem van de kandidaten van belang. Wie deel wil uitmaken van deze succesformule moet er ook staan, een bepaalde uitstraling hebben, zich thuis voelen op een podium. Dat is waar Ingeborg en Gordon op letten in de ‘kijkbox’. Gordon neemt daarbij geen blad voor de mond en dat maakt hem eerlijk en oprecht, maar soms ook controversieel. Ingeborg zorgt voor het zachtere en meer genuanceerde beoordelingen. Ze zijn twee uitersten met één gezamenlijk doel; dat ene perfecte K3’tje vinden bij wie het hele plaatje klopt”, staat te lezen in Tv Familie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven