Hier heeft Bart Peeters spijt van

0
Hier heeft Bart Peeters spijt van
Foto: VTM

Begin oktober lanceerde Bart Peeters zijn allernieuwste cd “De kat zat op de krant”. Ondertussen is Bart een succesvol zanger in Vlaanderen, maar het heeft toch eventjes geduurd voordat Bart zichzelf outte als Vlaamse zanger. En daar heeft Bart spijt van. In Het Laatste Nieuws praat Bart over zijn ontgoochelingen. “Ik had vroeger moeten beginnen in het Vlaams – ik was al veertig. En ik had ook meer moeten samenwerken met vrouwen. Het is raar dat dat niet gebeurd is want ik ben enorm fan van veel vrouwen”, vertelt hij over de grote spijt in zijn leven.

Ondertussen heeft Bart daar verandering in gebracht en is hij aan de slag gegaan met heel wat vrouwen. Zo werkt hij op zijn nieuwe plaats samen met Zaz, een wereldster uit Frankrijk. “Ik had een tekst, maar ik kon er geen muziek voor vinden. Zij wel, ik wist dat ze iets had dat ervoor in aanmerking kwam. Dan moet je even durven en lef hebben.”

En met succes want Zaz was meteen te vinden voor een samenwerking met Bart. Maar ook met bekende vrouwelijke artiesten heeft Bart al samengewerkt. “Ik leerde Axelle Red kennen tijdens ‘Best Of’ op VTM. We zijn vrienden geworden en ik zing nu één van haar nummers.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven