Valerie De Booser moet iets kwijt aan Anouk Matton

0
Valerie De Booser moet iets kwijt aan Anouk Matton
Foto: VTM

Anouk Matton lag afgelopen fel onder vuur. Aanleiding is haar programma ‘Anouk Matton Privé’ dat op VTM 2 te zien is. Anouk werd na de eerste uitzending meteen met de grond gelijk gemaakt en de kritiek op haar programma en op haar persoon waren best wel hard en kwetsend.

Als je iets niet graag ziet, dan zap je toch gewoon weg? Helaas zijn er veel mensen die dan de noodzaak voelen om hun ongezouten mening te geven. Maar gelukkig gebeuren er ook positieve zaken op de sociale media. Anouk Matton deelde een stukje van het nummer dat zij speciaal voor haar man Dimitri Vegas in ‘The Best Of’ op VTM zong. Ja, Anouk zong voor haar eigen man en dat was een primeur.

Het nummer ‘Highest Places’ viel duidelijk in de smaak, Anouk kreeg een pak positieve reacties, zo ook van Valerie De Booser. De ex-vrouw van Koen Wauters was onder de indruk van het nummer. “Heel mooi en puur”, schreef Valerie op Instagram. Daar sloot gewezen JIM-vj Elisa Guarraci zich bij aan. “Exact de woorden die ik wilde gebruiken”, reageerde Elisa.

En Anouk? Die genoot van de complimenten en gelijk heeft ze!

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven