Viktor Verhulst: ‘Ik heb me daar ziek gelachen’

0
Viktor Verhulst: ‘Ik heb me daar ziek gelachen’
Foto: Play4

Het duo ‘Ilsen en Verhulst’ begon ooit als grap, een grap die begon op Tomorrowland. Kobe Ilsen die al jaren bevriend was met Yves Smolders, de man achter Versuz en Moose Bar had wel al eens gehoord dat hij en Viktor af en toe eens achter de discobar kropen. “Op Rock Werchter vroeg hij of we zin hadden om twee weken later te draaien in de Moose Bar op Tomorrowland. Ik stond perplex, maar Viktor was meteen enthousiast”, geniet Kobe nog altijd een beetje na in Het Laatste Nieuws.

En Viktor klinkt nog steeds enthousiast. “Het leek me cool om over twintig jaar tegen mijn kinderen te kunnen zeggen dat ik ooit nog op het graafste dancefestival ter wereld heb gespeeld. Ik heb me daar ziek gelachen. Terwijl wij ons in de backstage moed indronken, zagen we grote namen als Tiësto voor onze neus passeren.”

Hoewel de mannen ontzettend zenuwachtig waren voor het optreden, lieten ze het publiek uit hun dak gaan. En dat smaakte naar meer. Dus besloot het duo om er mee verder te gaan, met het gekende vervolg als gevolg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven