Leki opnieuw verliefd: “mijn vorige vriend kon niet om met mijn demonen”

0
Leki opnieuw verliefd: “mijn vorige vriend kon niet om met mijn demonen”
Foto: DPG Media

Het leven lacht zangeres Leki terug toe. Ze schittert in de musical ‘The Bodyguard’ en ook in haar relatie gaat alles goed. Maar dat is voor Leki niet altijd zo geweest. De zangeres kampte met een zware burn-out en had geen zin meer in het leven. Dankzij therapie en de zorg van haar vrienden en familie is Leki er weer helemaal klaar voor.

Sinds kort heeft Leki een nieuwe vriend, en dat betekent weer een nieuw hoofdstuk in haar leven. Aan haar vorige relatie kwam jammer genoeg een einde nadat bleek dat haar vriend niet met haar donkere demonen overweg kon.

Maar Leki toont alle begrip voor de keuze van haar ex-partner. “Je dwingt andere mensen ook met hun demonen om te gaan, je houdt hen een spiegel voor. Niet iedereen heeft daar behoefte aan. Ik snap dat wel”, zegt ze in Dag Allemaal.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Vorig artikel Het grote leed van Erica Meiland
Volgend artikel Bedrog bij opnames K2 Zoekt K3?
Iléana Durodin – Gebeten door de taalmicrobe op erg jonge leeftijd. Nooit meer van genezen. Later zou ik ook mijn hogere studies wijden aan de taalkunde en koos ik er ook voor van ‘het woord’ mijn beroep te maken. Schrijven, corrigeren en vertalen zijn de drie vakgebieden waardoor ik ook op professioneel gebied met taal bezig kan blijven.

Geen posts om weer te geven