Makers van Familie met de handen in het haar

0
Makers van Familie met de handen in het haar
Foto: VTM


We hebben soms medelijden met de mensen die tv-programma’s maken. Zij moeten vaak met een beperkt budget op zoek gaan naar figuranten die soms maar enkele seconden (of zelfs minder) in beeld komen. Die figuranten moeten vaak over engelengeduld beschikken en worden vaak ondermaats betaald.

Het hoeft dan niet te verwonderen dat men soms geen figuranten kan vinden. Dat ondervinden ze nu ook bij ‘Familie’. Nu vrijdag hebben zij een mannelijk model nodig voor een fotoshoot op het strand van Bredene. Tussen 8 en 18.30 uur moet een jongen tussen 16 en 27 jaar figureren in een fotoshoot. Wellicht in ontbloot bovenlichaam.

Na een eerdere oproep werden er niet echt geschikte figuranten gevonden en dus is er een nieuwe oproep verschenen en daarbij viel ons één ding op: de figurant die geselecteerd zal worden, krijgt de helft meer vergoeding dan voorzien: 75 euro. En dat om mogelijk 12 uur te staan bibberen op het strand van Bredene. Oké, de gelukkige krijgt zijn moment of fame en staat een dagje tussen vrouwelijke modellen én zal wellicht dit jaar nog in ‘Familie’ te zien zijn.

Interesse? Schrijf je in op https://figuratie.be/production.php?p=125 .

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven