Kijkers niet opgezet met programma Anouk Matton.

0
Kijkers niet opgezet met programma Anouk Matton.
Foto: DPG Media

De kijkers van VTM 2 zitten niet echt te wachten op het programma ‘Anouk Matton Privé’. Het programma over de vrouw van Dimitri Vegas haalde amper kijkers en stond zelfs niet in de top 20 van de kijkcijfers. Het programma had in ieder geval minder dan 169.600 kijkers. Ja, zo weinig dus.

‘Anouk Matton Privé’kon maandagavond maar weinig kijkers boeien. “Los van dat het mooie vrouw is…..ondermaats programma 🙄….triestig op de VTM tegenwoordig”, schrijft Saskia op Facebook. “Ik dacht dat ik soms lomp was maar hallo 😀 , om nog te zwijgen wat ze vertelde over haar bekleding van dat parkje van de kleine 😅 maar bon

Me 5kg schmink zijn we allemaal mooi 🤩”, reageert Jolene op de sociale media. “Wat een zever”, vult Vicky aan.

Het is duidelijk dat heel wat mensen niet hoog oplopen, al waren er toch ook enkele mensen die het een kans geven. “Na een set van Anouk op tml heb ik haar een bericht gestuurd, zij heeft tenminste de tijd genomen om hier op te reageren ! Dat zegt veel over haar vind ik persoonlijk !

Van hieruit dus geen haat reacties ! Ik ben benieuwd ☺️”, reageert Ellen. En ook Sophie heeft positieve ervaringen met Anouk: “Idd anouk is een super lieve die neemt idd haar tijd om terug te reageren… heb ze zo ooit ook eens met haar ouders in de winkel gehad. Die doen tenminste ook niet uit de hoogte zoals bv veronique de kock of joke van de velde …. Echt super toffe en lieve mensen die met beide voeten op de grond blijven staan 🤷‍♀️”, besluit zij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven