Kathleen Aerts stelt veto tegen man Steven: “Nee nee en nog is nee”

0
Kathleen Aerts stelt veto tegen man Steven: “Nee nee en nog is nee”
Foto: VTM

De inrichting van hun guesthouse zorgt voor heel wat stress ten huize Vanhoof-Aerts. Kathleen en haar man Steven hebben een stevige deadline, want binnenkort worden de eerste gasten al in het guesthouse in Zuid-Afrika verwacht.

Eerder deze week was er keuzestress: welke vloer zouden ze in de verschillende kamers leggen? Maar ook de rest van de inrichting zorgt voor de nodige kopzorgen.

“Bezig met mijn vrouw Kathleen Aerts te overtuigen om een truitje in de bar van de guesthouse te hangen. Welke kies jij?” schreef Steven op Instagram. Waarop hij een hele resem foto’s toont van truitjes van bekende voetballers als Vincent Kompany, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku, Lamke Zé en Virgil Van Dijk.

Steven is een echte voetbalfan en zou dus dolgraag één truitje in de bar van hun guesthouse hangen, maar dat is buiten zijn vrouw Kathleen gerekend. “Nee nee en nog is nee” schrijft zij op Instagram. Benieuwd of er binnenkort wel of geen truitje zal hangen, dan weten we meteen wie in het gezin de broek draagt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven