Nieuw gezicht in Thuis warm onthaald: “dat verraste mij”

196
Foto: VRT

Ivana Noa is één van de vele nieuwe gezichten die onlangs hun opwachting maakten in ‘Thuis’. Ivana die al wat theater- en musicalervaring heeft en aan het conservatorium studeert maakt in ‘Thuis’ haar televisiedebuut.

“Die grote camera is wel wennen”, zegt ze in Dag Allemaal. “Ik ga nog veel leren, ook praktische zaken zoals de ‘sausage marker’, een zandzakje dat aangeeft waar je moet gaan staan.” Bovendien was Ivana ook heel erg verrast dat de scenes nog eerst worden gerepeteerd voor ze effectief worden opgenomen.

Ze voelt zich in ieder geval al heel erg welkom op de set. “Mijn eerste draaidag verliep vlot. De anciens ontvingen me met open armen. Al die bekende acteurs naar wie ik opkijk mag ik nu mijn collega’s noemen. Geweldig!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be