Marc Van Ranst haalt opnieuw uit naar Willem Engel

0
Marc Van Ranst haalt opnieuw uit naar Willem Engel
Foto: Qmusic

De kans is klein dat Nederlander Willem Engel en Marc Van Ranst het ooit met elkaar eens zullen geraken over Covid-19. De viroloog volgt al een tijdje de communicatie van de Nederlander, beiden gingen al meermaals met elkaar in de clinch.

Engel heeft Van Ranst al een paar keer naar de rechtbank kunnen krijgen, tot hiertoe volgde de rechter de beschuldigingen aan het adres van Marc Van Ranst niet. En ook nu weer gaat het hard ten hard op Twitter. Engel had een bericht gedeeld over het meisje dat tijdens een turnles op school overleden was. Volgens Engel was het meisje gevaccineerd en daarmee wou hij nog maar eens aantonen dat vaccineren niet helpt. Maar volgens Van Ranst was de tweet van Willem Engel niet correct. “Dit meisje had een SARS-CoV-2 infectie, en werd volgens de directrice NIET op school gevaccineerd”, benadrukt Marc Van Ranst.

De viroloog wijst Engel op Twitter dan ook terecht. “Je bent weer fake news aan je geldschieters aan het serveren. Ik vind dit verwerpelijk”, besluit de viroloog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven