Komt deze slechterik terug naar Familie?

0
Komt deze slechterik terug naar Familie?
Foto: VTM

Op de sociale media is er de afgelopen maanden één en ander te doen over de mogelijke terugkeer van Bert Van den Bossche naar ‘Familie’. Aanleiding voor die speculaties is het boek ‘Alter Ego’ , een boek dat het verhaal weergeeft over hoe Bert van de aardbol verdween.

Wat gebeurde er met Bert nadat hij op het containerschip verdween? In 2015 vaart Bert Van den Bossche, opgesloten op een containerschip op volle zee, zijn dood tegemoet. Maar hij kan ontsnappen, legt connecties met doorgewinterde misdadigers en ontdekt dat piraterij best een lucratief beroep kan zijn. Hoe ver zijn huidige levensstijl ook mag afstaan van de vorige, Bert kan de familie toch niet vergeten. Jarenlang broedt hij op wraak, tot hij een heel mooie opportuniteit ziet. De Van den Bossches zullen leren dat ze ‘die rosse’ niet zomaar opzij kunnen zetten…

Maar komt Bert nu wel of niet terug in de reeks? Vipnieuws.be kreeg exclusief te horen dat dat niet het geval is. Bert komt dus niet (meteen) terug in de reeks, al valt het niet uit te sluiten dat dat ooit wel eens een keer zal gebeuren. Maar voorlopig zijn die plannen er niet. Al zou het perfect kunnen dat er in het boek wel een spoiler van formaat staat. Zoeken maar!

Koop hier Alter Ego

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven