Gert Verhulst: “Voor die loser schreef ik dit nummer”

0
Gert Verhulst: “Voor die loser schreef ik dit nummer”
Foto: Play4

Op 10 september verscheen het debuutalbum van Gert Verhulst. Het is het eerste album dat hij heeft opgenomen zonder zijn trouwe vriend Samson. Op het nummer staan nummers die Gert de afgelopen jaren heeft geschreven voor de verschillende tv-programma’s die hij heeft gemaakt. Zo staan er nummers op van Ghost Rockers, Spring, Amika en ook eentje uit de beginjaren van Niels Destadsbader.

Op dat album vinden we ‘Wervelwind’ terug. Een nummer dat ook terug te vinden is op één van de cd’s van Spring. En dat nummer heeft Gert voor iemand heel bijzonder geschreven. “Het nummer ‘Wervelwind’ is expliciet geschreven voor ‘Spring’ omdat het personage van Jelle Cleymans een beetje een loser is en daardoor het slachtoffer is van een vrouw die hem domineert”, verklaart Gert in Story.

Gert zou zichzelf niet met een wervelwind willen vergelijken en met ouder worden is hij een rustiger mens geworden. “Dat merk ik aan alles, maar zeker aan mijn geduld. Vroeger stond ik altijd heel ongeduldig te trappelen. Als ik vandaag iets bedacht, moest het morgen al klaar zijn. Van die prestatiedrang ben ik nu weer verlost. Dat geeft rust.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven