Jill Peeters jaloers op haar dochters: ‘Ik zou dat ook willen’

0
Jill Peeters jaloers op haar dochters: ‘Ik zou dat ook willen’
Foto: VRT

Gewezen weervrouw Jill Peeters is binnenkort weer op tv te zien. Voor de VRT maakte zij de reeks ‘Wat houdt ons tegen?’, een docureeks over de oorzaak van de klimaatverandering. En dat is echt wel iets waar Jill Peeters al jaren mee bezig is en als het ware haar slaap voor laat.

Eerder deze week was Jill nog te gast bij Radio 1 waar zij honderduit over het programma praatte. Maar ook over wat zij nu allemaal doet en wat zij nog graag zou willen doen.

Jill gaf bij Radio 1 toe dat zij één iets mist in haar leven: vriendinnen om mee op café te gaan. “Ik zou graag vriendinnen hebben om mee op café te gaan. Ik heb dat vroeger nooit gehad. Ik heb een aantal vriendinnen en veel mannelijke, goede vrienden, maar dat zijn geen mensen waarmee ik spontaan op café ga, en dat mis ik wel.”

Naar de oorzaak is het niet ver zoeken. Van haar ouders mocht Jill niet veel uitgaan, bovendien moest zij wel héél vroeg thuis zijn. Dat zorgde er dan weer voor dat de jonge Jill Peeters gepest werd en niet bij een groepje hoorde. Er waren haar studies en de vaak late werkuren bij VTM. Dan heeft een mens geen tijd voor een behoorlijk sociaal leven. Dat is bij haar kinderen gelukkig net iets anders verlopen.

“Ik ben heel trots op mijn oudste dochter, want zij heeft een groep vriendinnen die erg aan elkaar hangen. Als ik hen zie, zie ik de kracht van vrouwen. Maar dan voel ik des te meer wat ik zelf gemist heb”, geeft Jill Peeters bij Radio 1 toe.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven