Ingeborg excuseert zich voor domme uitspraak bij Peter Van de Veire

0
Ingeborg excuseert zich voor domme uitspraak bij Peter Van de Veire
Foto: VTM

“Soms ben ik grappig en soms ook helemaal niet. Dat heb ik al mogen voelen ook”, reageert Ingeborg in een gesprek bij Radio 2 wanneer ze haar bellen naar aanleiding van haar rol in ‘De Winterrevue’ in Theater Elckerlyc in Antwerpen. En met ‘al mogen voelen’ doelde zij op de hele heisa over haar uitspraken over haar vaccinatie bij Peter Van de Veire.

De collega’s op het podium moeten zich alvast geen zorgen maken en geen mondmasker dragen als zij in de buurt van Ingeborg komen. “Ik ben gevaccineerd. Er is heel wat mis verspreid. Ik heb daaraan meegewerkt, laat dat duidelijk zijn. Ik heb twee weken geleden een verhaal verteld en daarvoor wil ik me excuseren”, benadrukt Ingeborg op Radio 2.
“Ik heb dat verhaal uit het vaccinatiecentrum heel uitvergroot verteld op de radio en dat is fout geweest. Ik had dat niet mogen zeggen, ik had dat ook niet op die manier mogen zeggen en ik wil me daar echt voor excuseren”, herhaalt Ingeborg.

Ingeborg is blij dat zij de kans krijgt om te benadrukken dat zij gevaccineerd is, want zelfs binnen haar eigen familie waren er twijfels. “Mijn man was dinsdag jarig en mijn broer kwam langs. Die dacht ook dat ik niet gevaccineerd was. Ik ben in juli al gevaccineerd, nog voor de eerste opnames van ‘K2 Zoekt K3’. We hebben al 4 uitzendingen opgenomen. Sommige mensen kunnen niet meer naar hun werk zonder dat ze gevaccineerd zijn. Dat is in het theater zo, maar dat is ook zo voor tv-opnames. De mensen worden toch wel sterk uitgenodigd om zich te laten vaccineren”, knipoogt Ingeborg.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven