Marijn Devalck haalt uit naar collega-acteurs: “straks met mondmasker op scène”

0
Marijn Devalck haalt uit naar collega-acteurs: “straks met mondmasker op scène”
Foto: VRT

Marijn Devalck hekelt collega-acteurs die zich niet laten vaccineren. ‘Boma’ uit FC De Kampioenen sluit in Het Nieuwsblad niet uit dat hij binnenkort met een mondmasker op de planken zal staan.

De acteur haalt vooral uit naar collega’s die zich bewust niet laten vaccineren: ““Verwacht niet dat ik je namen geef, dat is niet aan mij. Maar laat ik wel van de gelegenheid gebruikmaken om mijn zorgen te uiten over de toekomst van de sector”, klinkt het bij Devalck in Het Nieuwsblad.

De culturele sector werd zwaar getroffen door de coronacrisis en heel wat acteurs vormden de voorhoede om steunmaatregelen te eisen en de veiligheidsmaatregelen te versoepelen. Maar weigeren sommige van diezelfde acteurs om zich te laten vaccineren. En dat maakt Marijn Devalck ‘een beetje bang’ voor de toekomst.

“We kunnen nu eindelijk opnieuw het podium op, tot onze grote vreugde en die van het publiek. Willen we dat we straks al onze contracten nog eens moeten afzeggen? Hebben we nog niet genoeg verliezen geleden?” slaakt Marijn Devalck een noodkreet in Het Nieuwsblad.

“Ik vind je laten vaccineren een teken van respect voor je medemens”, verduidelijkt de Kampioenen-acteur in het dagblad. “Ik ben verre van een tegenstander van persoonlijke vrijheid en vrijheid van meningsuiting. Maar ik mis bij weigeraars van vaccins goodwill”, aldus Marijn Devalck die in Het Nieuwsblad niet uitsluit dat hij binnenkort met mondmasker op de planken zal staan.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven