Gunther Levi kritisch over zichzelf: ‘dat was krampachtig’

0
Gunther Levi kritisch over zichzelf: ‘dat was krampachtig’
Foto: VTM

Het is ondertussen 26 jaar geleden dat Gunther Levi zijn acteerdebuut bij ‘Wat Nu Weer?!’ maakte. Herinner jij je die reeks nog? Gunther Levi speelde in de reeks de rol van de jonge Mark Erkenraedt.

Onlangs heeft de acteur en zanger van De Romeo’s nog eens enkele van die afleveringen gezien en dat was best wel confronterend. “Tja, je voelt dat acteren voor mij in de jaren negentig nieuw was, hé. Ik heb ooit een echte acteuropleiding gevolgd”, vertelt Gunther Levi in het weekblad Primo. Gunther ging destijds wel naar de Showbizzschool in Oostende, maar de opleidingen daar waren niet te vergelijken met bijvoorbeeld de Studio Herman Teirlinck.

“Je merkt in ‘Wat Nu Weer?!’ dat ik het niet gewend was om op een set te staan. Logisch dus dat het in het begin behoorlijk krampachtig was”, gaat Gunther in Primo verder.

Ondertussen staan er 26 jaar ervaring op de teller en speelt hij al meer dan 20 jaar in ‘Familie’ mee. Het contrast kan niet groter zijn. “Als ik kijk naar wat ik vandaag presteer, oogt dit veel natuurlijker. Ontspannen op de set staan, was er in 1995 nog niet bij. Maar eigenlijk is dat niet meer dan logisch, want ik was amper achttien jaar toen ‘Wat Nu Weer?!’ ingeblikt werd.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven