Yann uit ‘Alloo bij de wegpolitie’: “Dit is degoutant”

0
Yann uit ‘Alloo bij de wegpolitie’: “Dit is degoutant”
Foto: VTM

Yann, de sympathieke inspecteur uit ‘Alloo bij de wegpolitie’, deelde zaterdag het bericht over het zware ongeval in Gent waarbij twee van zijn collega’s betrokken waren. Al snel kwamen er heel wat reacties op het bericht. Reacties van medeleven, maar ook kwetsende reacties.
“Dat ze dan beter op de weg letten. Wie weet waren ze zelf met hun gsm bezig. Een slecht voorbeeld geven ze ons. Let meer op jullie baan en de mensen in plaats van op jullie scherm te kijken mongolen smurfen en doe ook jullie gordel aan zoals een ander”, schrijft iemand op Instagram.

Yann kon zijn ogen amper geloven. “Meent u dit nu? Degoutant dat reacties als deze geplaatst worden. Het gaat over menselijk leed… Geen domme commentaar geven over dingen waar je niets van weet, dat zeg ik”, reageert een teleurgestelde inspecteur.

Yann, de sympathieke inspecteur uit ‘Alloo bij de wegpolitie’, deelde zaterdag het bericht over het zware ongeval in Gent waarbij twee van zijn collega’s betrokken waren. Al snel kwamen er heel wat reacties op het bericht. Reacties van medeleven, maar ook kwetsende reacties.
“Dat ze dan beter op de weg letten. Wie weet waren ze zelf met hun gsm bezig. Een slecht voorbeeld geven ze ons. Let meer op jullie baan en de mensen in plaats van op jullie scherm te kijken mongolen smurfen en doe ook jullie gordel aan zoals een ander”, schrijft iemand op Instagram.

Yann kon zijn ogen amper geloven. “Meent u dit nu? Degoutant dat reacties als deze geplaatst worden. Het gaat over menselijk leed… Geen domme commentaar geven over dingen waar je niets van weet, dat zeg ik”, reageert een teleurgestelde inspecteur.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vipnieuws.be

Geen posts om weer te geven